De festivalfotograaf: je haat ‘m en je houdt van ‘m. Hij schiet die stiekeme foto van wanneer je ongegeneerd uit je plaat staat te gaan en geneest de post-party-blues wanneer er een fotoalbum online verschijnt. De festivalfotograaf legt de hipste outfits, de uitbundigste dansjes, de leukste vriendengroepen en de grootste artiesten vast. The Flying Dutch eens vanaf de andere kant meemaken als festivalfotograaf? Voor #TFD2018 zoeken wij een nieuwe!

De Festivalfotograaf

Bijna iedereen kent er wel zo een: de vriend of vriendin die op ieder feestje, uitje of etentje de groep bijeen haalt voor een foto. Zo iemand die denkt in beeld, die herinneringen graag vastlegt en die nooit een ‘momentje’ voorbij laat gaan zonder ‘m te vangen op de gevoelige plaat. Maar maakt dat je ook een goede festivalfotograaf?

Als festivalfotograaf heb je iets meer in huis nodig dan de perfecte #selfieskills. Je kunt je onopvallend bewegen in de mensenmassa, je durft op iemand af te stappen voor een close-up, je vind het geen probleem om vele kilometers op je fitbit bij te stappen — weer of geen weer, en je kunt perfect de sfeer van een festival vangen in beeld. Kortom: jij doet alles voor the perfect picture.

Fotografeer #TFD2018!

Voor elke locatie (Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam) zoeken we een enthousiaste fotograaf uit de omliggende regio die wil meelopen in een professioneel foto-team. Je krijgt daarmee de unieke kans om je camera mee het terrein op te mogen nemen en volledig in je rol te duiken.

“Vul je gegevens in via het contactformulier hieronder!”

Denk jij dat je goed genoeg bent om te kunnen winnen, en wil je bovendien graag nóg meer bijleren van ons superfantastischmegaleukengezelligknettergek content team? Vul je contactgegevens in via het formulier hieronder, show ons je portfolio en wie weet zit jij straks bij ons achter de schermen in je allereerste The Flying Dutch briefing!

Winnaars ontvangen uiterlijk 18 mei bericht van ons.

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]